Wikia


Centrale computer.png
De centrale computer of vaak de computerzaal of computerlokaal genoemd is de grootste werkende computer van de school.Het voed de schoolrobots met nanobots.Robots laden zich op aan het ding of zoals de bewakingsrobots,die hebben hun eigen oplader in de muur waar ze uitrusten of niet gebruikt worden.In de zaal zijn allerlei aperturen te vinden.Het is verboden toegang voor de kinderen.Er mag absoluut niet geprutst worden aan de centrale computer.In een heleboel afleveringen speelt de computer een belangrijke rol: Super Tulpje,Elektro,filmtijd, Zoek de dader! , De nachtmerrie van Nikils, Geen probleem,ik zorg ervoor en Junior 2.0.Als de computer verhit zou geraken kan het gebeuren dat het ontploft,dit kan grote gevolgen hebben voor de school en de mens.Daarom is het belangrijk dat de leerlingen het lokaal moeten vermijden en ze vooral nergens mogen aankomen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki