Wikia


Jean pierre.png

Jean-Pierre was het biggenvriendje van Nikils.Het varken droeg een paarse das.Toen Pierre zes was verdween het varken uit het niets of tenminste,Nikils wist ongeveer wat er met JP gebeurd was.Aliens zouden het dier ontvoert hebben.Wie zegt niet dat het varken in de worsten gedraaid is geweest? Hij wordt enkel vernoemd in Bezoek uit de ruimte

 • In de serie T-Buster,een gloednieuwe animatieserie van de Zuid-Koreaanse animatiestudio Synergy Media Inc zie je in de slechterik zijn kantoor de poster voor de vermiste Jean-Pierre.
  T buster.png

  Bureau van slechterik uit T-Buster.De screenshot is wat verlicht omdat de kamer te duister was.Bemerk ook de lettertype eens van de poster er naast,een typische Synergy Media lettertype die ook in mijn robot en ik voorkomt.

  Jean pierre-0.png

  De poster uit mijn robot en ik,er is bijna geen verschil,buiten dat de oren hier iets langer lijken te zijn dan in T-Buster,en hij is hier een beetje slanker.

  Mis je zo.png

  Meneer Nikils met de poster van Jean-Pierre in de hand.

Jp.png

Close-up van de Jean-Pierre poster in T-Buster.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki