Wikia


Een robot van de academie die allerlei scholen bezoekt qua strikte hygiëne,motivatie,goeie samenleving en de staat van de school.Dit zwevend oogbal is niet de enige robot-oog dat in de serie opduikt.Ze verschijnen ook in De robotparade,De nachtmerrie van Nikils en bedrog.Het oog was de eerste aflevering waarin de robot opdook.Hij kwam langs om Nikils' school te inspecteren.Oog gaf de school helaas een slecht cijfer omdat achter zijn rug van alles werd gemanipuleerd, dat alles had hij allemaal in de gaten gehouden met zijn tweede lens.In De robotparade kwam de inspecteur opnieuw een bezoekje brengen aan de school,ditmaal voor de robotparade.Het Oog bezorgt Nikils voor vreselijke nachtmerries in de nachtmerrie van Nikils en in bedrog heeft hij twee andere collega's meegebracht.

Boos oog.gif
Achterkant oog.png

Achterkant van Oog,zijn tweede oog of camera

Oog robotparade.png

Het Oog in "robotparade"

Robots maskarade.png

Drie Ogen in Bedrog

Ogennachtmerrie.png

De kleine oogjes van het Oog in De nachtmerrie van Nikils

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki